Hollander Techniek

Hoe zet je moderne technologie naar je hand zodat we comfortabel kunnen wonen, werken en recreëren? Hollander Techniek uit ondernemend Almelo in Twente vraagt zich dat dagelijks af. Door technologieën met elkaar te verbinden, worden slimme, integrale oplossingen ontwikkeld die resulteren in bijvoorbeeld efficiëntere productieprocessen, betere klimaatbeheersing, vermindering van energiekosten en meer veiligheid.

Lees hieronder meer
 
Integrale high-tech oplossingen

Hollander Techniek doet dat voor opdrachtgevers in tal van sectoren: de bouwwereld, de sport- en recreatiebranche, scholen, zorginstellingen, winkels en supermarkten, waterzuiverings- en afvalverwerkingsinstallaties en industriële bedrijven. Een veelzijdig werkveld.

Technische waardecreatie

Vaak gaat het om complexe projecten die multidisciplinaire samenwerking vereisen. Hollander Techniek komt daaraan tegemoet doordat het bedrijf een breed palet aan technische specialismen in huis heeft. Met technologische of productinnovaties en samenwerking met klanten worden complete oplossingen gecreëerd die toegevoegde waarde geven aan de activiteiten van die klanten of hun eindgebruikers. De geleverde systemen overstijgen de standaard: ze zorgen voor ‘technische waardecreatie’.

Ingenieuze ingenieurs

Zo ontwikkelde Hollander Techniek voor een groot sportcomplex met zwembad, sporthal en andere faciliteiten een ingenieus regelsysteem voor temperatuurafstelling, dat een flinke energiebesparing oplevert. Met robotisering (Industrie 4.0), het ‘internet of things’ en de integratie van nieuwe machines worden fabrieken in de automotive-branche, food-sector en de maakindustrie geholpen om verbeterslagen in de productieprocessen te maken. Voor de transformatie van kantoorgebouwen naar wooncomplexen staat het bedrijf klaar met gebouwbeheersystemen. En met IT-oplossingen worden zorginstellingen geholpen om de zorg efficiënter in te richten en het de bewoners nog meer naar de zin te maken. Met passie verlegt Hollander Techniek grenzen door innovatieve oplossingen.

Contactinformatie

Hollander Techniek
Twentepoort West 55
7609 RD Almelo
+31 (0)546 533 111