Gebroeders Ezendam

Robotisering heeft in de veehouderij al jaren geleden zijn intrede gedaan met melkrobots. Ook veevoedersystemen zijn een algemeen bekend fenomeen. Van recentere datum zijn de mestrobots om stalvloeren te reinigen. Deze verhogen de hygiëne en dragen bij aan de preventie van aandoeningen van de veestapel. Gebroeders Ezendam uit ondernemend Borne in Twente is specialist op dit gebied.

Lees hieronder meer
 
logo Gebroeders Ezendam
Technologie voor de landbouw, tuinbouw en veeteelt

Gebroeders Ezendam is in 1984 begonnen als leverancier van machines voor landbouwmechanisatie. In de loop der jaren zijn daar veehouderijtechniek en kwekerijtechniek bij gekomen. In alle drie bedrijfstakken heeft de onderneming een sterke reputatie opgebouwd als professionele partner, deskundig adviseur en betrouwbare leverancier.

Innovatiekracht

De ingenieurs van Gebroeders Ezendam werken actief aan technologische en productinnovaties. Zo worden machines, tractoren en andere werktuigen verder geoptimaliseerd. Onder de merknaam Globus is een succesvolle lijn ontwikkeld voor kwekerijen, die onder meer portaaltractoren, plantgatenboormachines, kluitsteekmachines, oppottafels en spuitwagens omvat. Stuk voor stuk maken deze geavanceerde machines de werkplekken ergonomischer en het vaak arbeidsintensieve werk makkelijker en efficiënter. Uiteraard levert Gebroeders Ezendam ook uitgebreide en snelle services voor onderhoud en reparatie.

Contactinformatie

Gebr. Ezendam Mechanisatiecentrum
Oonksweg 35
7622 AW Borne
+31 (0)74 267 06 35