Galvano

Galvano Hengelo is een middelgroot gespecialiseerd galvaniseerbedrijf, opgericht in 1996. Wij onderscheiden ons met kwalitatief hoogwaardige oppervlaktebehandelingen voor een brede en stabiele klanten kring. Wij bieden conventionele oplossingen én streven naar vernieuwing en innovatief maatwerk op het gebied van galvaniseren en vernikkelen.

Lees hieronder meer
 
logo Galvano

De meerwaarde van ons galvaniseerbedrijf
Kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden, net als het maken van duidelijke afspraken en deze nakomen.

 

Your surface, our service!
Galvano Hengelo ontzorgt u maximaal, technisch en logistiek. U kunt vertrouwen op een kwalitatief goed product en korte levertijden. Wij werken intern goed samen en communiceren op alle niveaus open en eerlijk. Ook intern hanteren wij een proactieve werkhouding. Dit zorgt voor goede samenwerking tussen collega’s en afdelingen onderling. Wij combineren een efficiënte dienstverlening met een prettige werksfeer. Samen gaan wij voor langdurige klantrelaties. Your surface, our service!

 

Ons kwaliteitsbeleid
Het kwaliteit-, Arbo- en Milieu- (KAM) beleid van Galvano Hengelo vormt een integraal onderdeel van het totale bedrijfsbeleid en is van wezenlijk belang voor de continuïteit van het bedrijf, voor het welzijn van onze medewerkers en onze omgeving. Binnen Galvano Hengelo staat het continue verbeteren van onze kwaliteit-, arbo- en milieuprestaties en het voldoen aan wet- en regelgeving dan ook hoog in het vaandel en worden periodiek gemonitord. We zijn dan ook trots om als één van de weinige in onze branche ISO 9001 / 14001 te zijn!

 

Preventie arbobeleid

We creëren zo optimaal mogelijke arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers. In combinatie met een preventief arbobeleid draagt hieraan bij. Dit beleid is erop gericht om alle handelingen en situaties die, op welke wijze dan ook, schade aan personen en/of installaties kunnen toebrengen te vermijden.