Fevr Detection Nederland BV

Het zijn onzekere tijden en iedereen doet zijn best om 1,5 meter afstand te houden en risico’s zoveel mogelijk te beperken om besmetting te voorkomen. Elk bedrijf neemt maatregelen tegen covid-19 en thermische beveiligingscamera’s kunnen u hierbij helpen. Door gebruik te maken van onze complete thermische camera oplossing met lichaamstemperatuur meting, kan worden voorkomen dat een persoon met verhoging uw gebouw betreedt. Dankzij ons systeem is er geen noodzaak van persoonlijk contact om de temperatuurmeting uit te voeren, dus geschikt voor de 1,5-metersamenleving zoals de overheid die voorstelt.

logo Fevr Detection Nederland BV
Lees hieronder meer

Contactinformatie

Euregioweg 283a
7532 SM Enschede
085 0705107 info@fevr-detection.nl https://fevr-detection.nl/
Thermische Camera's

De camera’s die lichaamstemperatuur meten zijn thermische camera’s. Er wordt tevens gebruik gemaakt van een gecertificeerde ‘Blackbody’ module welke de camera continu kalibreert en zorgt voor een nauwkeuriger temperatuurmeting. Hiermee wordt de meest betrouwbare meting gedaan waarbij een maximale afwijking van 0.3 graden Celsius wordt gegarandeerd.

 

Met de complete oplossing van Fevr Detection Nederland beschermt u uw personeel, uw gasten, uw bezoekers en verder iedereen die u lief is en laat zien dat u de strijd tegen Corona serieus neemt.

 

Wij maken bij onze complete cameraoplossing gebruik van state-of-art apparatuur van werelds grootste en meest vooruitstrevende camerafabrikant.

Enkele voordelen in een notendop
 • Snelle meting​
  Temperatuurmeting binnen een seconde, tot wel 5 keer zo snel als metingen met traditionele apparatuur. Voorkom wachtrijen en zorg voor snelle doorstroom.
 • Contactloze Meting
  Met onze thermische camera oplossing kunnen temperaturen over enkele meters gedetecteerd worden. Dit maakt de detectie voor iedereen veiliger, zowel het personeel als de bezoekers.
 • Klaar voor de nieuwe 1,5 mtr samenleving
  Dankzij ons systeem is er geen noodzaak van persoonlijk contact om de temperatuurmeting uit te voeren, dus geschikt voor de 1,5-metersamenleving zoals de overheid die voorstelt.
 • Artificial Intelligence Detectie
  Onze thermische apparatuur maakt gebruik van Artificial Intelligence om objecten te herkennen. Deze slimme herkenning voorkomt valse alarmen, doordat de camera de oorsprong van warmtebronnen herkent en dus bijvoorbeeld geen alarm genereert door een kop warme koffie in beeld.

 

 

Fevr-Detection in de media