Emodz

We zijn voortdurend in beweging. Onze dynamisch samenleving vraagt het uiterste van ons op het gebied van vervoer en vervoersbewegingen. Rap van A naar B.

De huidige technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat we kritisch naar ons vervoer kunnen kijken. Moeten kijken. Kan het goedkoper, duurzamer en gebruiken we alle vervoersmiddelen optimaal. 

Vraag en aanbod binnen die mobiliteit optimaal op elkaar afstemmen is een uitdaging. Emodz kijkt er naar uit om samen met u die uitdaging aan te gaan. Samen, naast elkaar, bekijken we de mogelijkheden en komen we met een uitgekiend advies op maat. 
 

Lees hieronder meer
 
logo Emodz

Emodz heeft alle specialismen in huis om uw vraag en aanbod op het gebied van mobiliteit optimaal op elkaar af te stemmen. Alleen zo bereik je het optimale resultaat.
En de medewerkers van Emodz gaan een stapje verder. Als ze samen met u uw mobiliteitsbehoefte in kaart hebben gebracht en een advies is uitgebracht dan is succes verzekerd.

 

 

Advies

Wij bij Emodz zitten nooit stil. We volgen de technologische ontwikkelingen op de voet. En dat gaat snel. Razendsnel. Hierdoor zijn we in staat om altijd in te springen op de laatste ontwikkelingen. Dat geeft ons een voorsprong waarbij we net zo lang blijven zoeken tot we de beste oplossing voor u hebben gevonden. 

Automotive

Nooit eerder veranderde er zoveel in een branche als de afgelopen jaren in de mobiliteitsbranche. En dit is nog maar het begin. De toekomst brengt meer veranderingen in een hoger tempo. Het aanbod van elektrische voertuigen, en de bewuste wijze waarop steeds meer bedrijven en particulieren met hun mobiliteit en energie omgaan, zijn de overtuigende voorbeelden van deze transitie

Van importeur tot garage op de hoek, en van merkdealer tot leasemaatschappijen, iedereen krijgt te maken met de gevolgen van de mobiliteits-transitie. Maar zijn zij er klaar voor? 

Emodz biedt complete oplossingen voor automotive-partijen die willen anticiperen op het veranderende speelveld