EastBridge

EastBridge uit ondernemend Hellendoorn in Twente, heeft een grote naam opgebouwd in de automatisering van met name logistieke processen. Het ontwikkelt totaaloplossingen die een flinke meerwaarde opleveren in termen van (self)service, (betaal)gemak, efficiency en informatievoorziening.

Lees hieronder meer
 
ICT als brug tussen bedrijven en klanten

Tot de klanten van EastBridge behoren productiebedrijven en retailers, maar bijvoorbeeld ook bibliotheken. Stuk voor stuk organisaties in uiteenlopende sectoren, die met elkaar gemeen hebben dat hun bedrijfsvoering een sterke logistieke component kent.

Efficiƫnte identificatie

EastBridge loopt voorop in de toepassing van ‘radio frequency identification’ (RFID), een technologie waarmee producten en goederen worden geïdentificeerd aan de hand van tags, minuscule chips die vergelijkbaar zijn met barcodes. RFID wint steeds meer aan terrein. Het verschaft veel informatie over de verschillende stadia in de keten van productie tot en met de opslag en distributie. Klanten krijgen zo meer grip op én inzicht in hun processen, waardoor ze deze efficiënter kunnen laten verlopen en de kans op fouten kunnen terugbrengen.

Contactinformatie

EastBridge B.V.
Albert Einsteinstraat 13
7442 DK Nijverdal
+31 (0)85 30 36 141