DGA Network Nederland

Zakelijk en persoonlijk netwerk

Het DGA Network vormt ook voor Twente een exclusieve, nationale netwerkclub om directeuren-grootaandeelhouders een persoonlijk klankbord te bieden onder gelijkgestemden. Zo vormt het een veilige omgeving waarin zowel zakelijke verantwoordelijkheden en persoonlijke twijfels als successen, ambities en drijfveren in alle openheid met elkaar kunnen worden gedeeld. 

Lees hieronder meer
 
logo DGA Network Nederland

Contactgegevens

Postbus 50064
8002 LB Zwolle
+31 (0)6 30 11 36 56
Omschrijving

Een lidmaatschap van het DGA Network is strikt persoonlijk en voorbehouden aan de directeur-grootaandeelhouder van middelgrote tot grote bedrijven en ondernemingen. Daarmee wil het een vertrouwde en inspirerende omgeving bieden in een passende sfeerstelling.

Verscheidenheid

De bedrijven en ondernemingen die deel uitmaken van het DGA Network innoveren, bouwen en starten internationaal nieuwe ondernemingen en projecten. Zo creëren deze bedrijven veel werkgelegenheid. De ondernemers zijn afkomstig uit verschillende branches in het hele land, waaronder uit Twente. 

Toekomstbestendig

Van tijd tot tijd hebben ondernemers behoefte aan toekomstbestendig advies, zoals over de continuïteit van de onderneming, over de zorg voor medewerkers of over opvolging. Juist door een andere invalshoek te bieden, wil het DGA Network directeuren-grootaandeelhouders inspireren met gelijkgestemde jonge en minder jonge DGA's, variërend van DGA's met bergen ervaring tot startende ondernemers. Allen koppelen een groot verantwoordelijkheidsgevoel aan maatschappelijke betrokkenheid en een ondernemende en daadkrachtige instelling. Nadrukkelijk kiezen deze ondernemers ervoor om kennis, kunde en ervaring te delen met anderen in dit exclusieve netwerk.

Exclusieve bijeenkomsten

DGA Network organiseert jaarlijks tenminste acht exclusieve bijeenkomsten, die bestaan uit een gebalanceerde mix van entertainment, kennis, inspiratie en gezelligheid. Vast onderdeel van een besloten bijeenkomst is de inleiding door meer of minder bekende sprekers.

Netwerkpartners

Samen met andere netwerkorganisaties werkt DGA Network aan een volhoudbare toekomst. 

Het doel van DGA Network Nederland

Voor directeur-grootaandeelhouders van middelgrote en grote ondernemingen. Het doel van DGA Network Nederland is het delen van wijze adviezen, nieuwe invalshoeken en ervaringen van ervaren en minder ervaren DGA’ers.