Benchmark Electronics

Op het gebied van hoogwaardige elektronica levert Benchmark Electronics uit ondernemend Almelo in Twente uitgebreide services. Daarmee bestrijkt het hightech-bedrijf de hele levenscyclus van producten: van ontwerp, prototyping en testen tot en met productie, onderhoud, optimalisatie en supplychain-management.

Lees hieronder meer
 
Continue technologische innovatie op hoog niveau

Benchmark Electronics is met name actief in sectoren als de halfgeleiderindustrie, de vliegtuigbouw, de defensie-industrie en de medische wereld. Hierin geniet de onderneming een ijzersterke reputatie. Onder de opdrachtgevers bevinden zich grote, internationale spelers. Deze waarderen het innovatieve vermogen en grote klantbetrokkenheid van Benchmark Electronics.

Complexe, elektronische architecturen

De onderneming werkt intensief met klanten samen en dat moet ook wel, want het gaat vaak om complexe, technische of elektronische architecturen en om hoogwaardige oplossingen die cruciaal zijn voor de producten en bedrijfsprocessen van klanten. Denk bijvoorbeeld aan elektronica-kabinetten voor de productie van chipmachines, aan systemen voor de bediening van passagierscabines in vliegtuigen, aan beveiligingssystemen voor schepen en aan meetapparatuur voor medische toepassingen.  

Strategische ontwerpen

Benchmark Electronics staat voor continue technologische innovatie en kwalitatieve verbetering. Duurzaamheid wordt daar nadrukkelijk ook toe gerekend. Het bedrijf investeert veel in R&D en loopt voorop in de toepassing van tal van technologieën en technieken. Om de markt optimaal te laten profiteren van alle kennis die de organisatie heeft opgebouwd, is het bedrijf onlangs iets nieuws begonnen: het ontwikkelen van eigen producten in de vorm van kant-en-klare bouwstenen. Met deze modulaire aanpak richten de onderneming zich op strategische onderwerpen voor de toekomst, zoals het ‘internet of things’. Hierin wordt nauw samengewerkt met andere ontwikkelcentra van Benchmark Electronics in Amerika en Azië.

Ruimte om je te onderscheiden

Ook innoveren is mensenwerk en dat beseft Benchmark Electronics maar al te goed. Iedereen krijgt de ruimte om te leren, te groeien en zich te onderscheiden. De sfeer is informeel en kennis wordt als vanzelfsprekend uitgewisseld. Het draagt allemaal bij aan de teamgeest in de multidisciplinaire teams, aan de gezamenlijke ambitie om topprestaties te leveren én aan het plezier in het dagelijkse werk.      

Contactinformatie

Benchmark Electronics
Lelyweg 10
7602 EA Almelo
+31 (0)546 535 111