AmperaPark

Amperapark wil haar zonnecarports constant verbeteren, slimmer en duurzamer maken. Hiervoor hebben wij verschillende samenwerkingen , onder andere met de Universiteit Twente. Ons doel is om zoveel mogelijk grijze parkeerplaatsen in Europa om te toveren naar groene duurzame energiebronnen.

Lees hieronder meer
 
logo AmperaPark
Kantoor

Ons duurzame kantoor is gevestigd in Enschede. Hier hebben we een creatieve en inspirerende werkomgeving opgebouwd, waarin onze mensen hun vaardigheden en competenties continu kunnen ontwikkelen. Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde professionals met internationale ervaring, op verschillende gebieden zoals Electric Engineering, Sustainable Energy Technology en Finance. 

Onze filosofie

Ons doel van AmperaPark is het bijdragen aan een duurzamere, groene omgeving door het omzetten van grijze parkeerplaatsen in groene bronnen van duurzame energie. Wij doen dit door de unieke combinatie van comfort, duurzaamheid, en als meeste belangrijke, het verwekken van duurzame energie. Hierbij haken we ook in op de vraag naar het genereren van duurzame energie in combinatie met het opslaan hiervan op één plek.