12Build

Professionals in de bouw met elkaar verbinden, offertetrajecten beter en makkelijker laten verlopen en de bouwwereld transparanter maken. Met die missie beheert 12Build uit ondernemend Hellendoorn in Twente een digitaal platform dat overzicht biedt en transparant is.

Lees hieronder meer
 
Platform voor de bouwwereld

Het platform van 12Build maakt een stormachtige groei mee. De bouwwereld is definitief digitaal. Vorig jaar verscheen de miljoenste offerteaanvraag via het webportaal. Inmiddels verloopt al meer dan tweederde van alle offerteaanvragen in de Nederlandse bouw via het platform van 12Build.

Tenders in een nieuw perspectief

Met het platform zet 12Build de markt van tenders in een nieuw perspectief. Projectontwikkelaars kunnen gemakkelijk offertes aanvragen en de juiste professionals vinden. Omgekeerd kunnen specialisten zich erop presenteren, zodat ze zichtbaar en vindbaar zijn. Documenten opslaan, voortgangsinformatie, evaluaties: het kan allemaal met het platform van 12Build. En veel sneller en helderder dan langs de conventionele, veelal papieren weg.

Informatie filteren

Bouwtechnische of andere informatie kan ook worden gefilterd, wat vooral voordelen biedt bij complexe projecten. In het verleden werden onderaannemers daarbij al te vaak geconfronteerd met een overkill aan documenten, tekeningen en data, waardoor het veel tijd kostte om een offerte op te stellen. Het 12Build-platform voorkomt dit met een handige matrix, met als resultaat: tijdwinst plus meer offertes, dus meer keuze.

Internationale standaard

De missie van 12Build heeft een internationaal karakter gekregen. Ook in België en Duitsland heeft de bouwwereld de voordelen van 12Build ontdekt, het klantenbestand groeit er gestaag. 12Build is met zijn technologisch hoogwaardige oplossingen bezig om dé standaard te worden in Europa.

Contactinformatie

12Build
Ernst Machstraat 10
7442 DL Nijverdal
+31 (0)88 022 8400