single.php

Categorieën

Doelgroep
Thema's
Verborgen Twenty Twente categorie
Naar thema overzicht

Open uw ogen en verwonder u!

Wat is uw ambitie? Welke mogelijkheden en belemmeringen ziet u? En bovenal: staat u open voor verbinding? Spar dan eens met de MKB-Ondernemersadviseurs. Nicoline van der Schaft en Gerjan Bremmer staan kosteloos voor u klaar en vinden altijd een match die u meerwaarde oplevert. In deze rubriek delen ze enkele voorbeelden uit hun (advies)praktijk.

Case 1: Ondernemers verbinden
De ondernemer van een middelgroot Twents mkb-bedrijf in sensortechnologie en een ondernemer uit de infrastructuur brachten wij met elkaar in contact. Puur omdat ons gevoel zei dat ze het goed met elkaar zouden kunnen vinden en elkaar konden inspireren. Resultaat? Een nieuw product dat ze nu vermarkten.

Case 2: Wegwijs in financiën en subsidies
Een ondernemer werkte aan een groot recreatieplan en had nog een financiële impuls nodig. Wij konden hem verbinden met iemand die de hele subsidieaanvraag nog in de week van een tenderdatum regelde. Resultaat? Een prachtig recreatiepark! Dat schept dynamiek en werkgelegenheid voor Twente.

Case 3: Kansarm wordt kansrijk
Wat ons raakt is een sociaal ondernemer die zijn ziel en zaligheid inzet om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt terug te brengen in de maatschappij. In zo’n onderneming mochten wij helpen met focus aanbrengen en – dankzij goede contacten – lastenverlichting in de huisvestiging. Bedrijfseconomische en sociale meerwaarde dus.

Zo werkt het
Een open gesprek, denken in verbindingen met ondernemers en actoren geeft verrassende en concrete resultaten. Hebt u ambities, twijfels, concrete of nog vage vraagstukken? Kom langs. Wij luisteren en verbinden. Dus: open uw ogen en verwonder u! Delen waar u mee bezig bent, geeft áltijd nieuwe kansen!

Deze column is geschreven door Nicoline van der Schaft en Gerjan Bremmer: