page-members.php

Vakgebied

Harold Masselink

Functie:
Chief Technology Officer
Interesse:
werken

Over Harold Masselink

Als Chief Technology Officer (CTO) richt Harold Masselink zich op de technische oplossingen en vraagstukken binnen BrixCRM en is hij verantwoordelijk voor innovatie en productontwikkeling. BrixCRM is een gedreven Customer Relationship Management (CRM) dienstverlener, die organisaties ondersteunt bij het opbouwen van duurzame klantrelaties en zo de waarde van én voor hun klanten verhoogt. BrixCRM werkt samen met (internationale) klanten uit uiteenlopende branches, van commerciële organisaties, gericht op B2B en/of B2C, tot non-profit organisaties.

Met het motto ‘Create Happy Customers’ is het belangrijk om te weten waar de klant zich mee bezig houdt. En om de klant goed te kunnen ondersteunen met passende software oplossingen is het belangrijk ook de bedrijfspocessen van de klanten goed te begrijpen. BrixCRM werkt daarom nauw samen met zijn klanten en neemt een kijkje in de keuken bij uiteenlopende organisaties. Volgens Harold maakt juist dít het werken binnen BrixCRM zo leuk en uitdagend.

‘Het vertalen van business vraagstukken naar techniek hield mij altijd al bezig. Toen ik zes jaar geleden op de A35 de afslag Almelo-Zuid nam, reed ik langs het kantoor van BrixCRM waar met grote letters 'werken bij BrixCRM?' op stond. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en na één gesprek wist ik het zeker. Hier wil ik werken!

‘BrixCRM is een team van enthousiastelingen met allemaal dezelfde passie. Elke werknemer draagt vanuit zijn of haar eigen expertise een steentje bij en iedereen is serieus als het om ons vak gaat. Maar daarnaast wordt er ook ontzettend veel gelachen. Er is een goede balans tussen werk en privé, wat ik belangrijk vind.’

‘Het fijne Twente’
‘Twente is een regio die veel te bieden heeft. Met mijn gezin maak ik regelmatig mooie wandelingen in het bos en in de zomer zijn we vaak op een van de vele terrasjes te vinden. Ook op sportief vlak is Twente bekend, het is een regio met een echte sportmentaliteit en dat zie ik ook terug op zakelijk vlak. Hard werken voor een mooi resultaat en altijd op zoek naar grenzen om deze vervolgens te verleggen. Mijn carrière bracht mij overal, maar uiteindelijk zocht ik altijd weer het fijne Twente op.’

Zie jij raakvlakken of mogelijkheden om samen te werken met BrixCRM? Harold verkent graag de opties voor jouw organisatie. Harold: ‘Samen kunnen we meer bereiken’. Kijk op de website van BrixCRM of neem contact op via info@brixcrm.nl / 088 10 20 600.