Imagine the future

Over thema Rode Loper 2020: Talent combineert Hart, Hoofd en Handen

De wereld van morgen is nu. Om ook de komende jaren de beste antwoorden voor de wereldwijde ontwikkelingen te blijven bieden zijn mensen, ondernemers, bedrijven en politici nodig die nu vooruit denken en acteren. Talent is de sleutel voor succes. 

 

Maar wat is talent? Hoe vind je (je) talent? Waar begint talent? Wat heeft talent voor ogen? Hoe vind je jezelf steeds opnieuw uit? Talent is niet alleen knowhow. Met alleen kennis is het onmogelijk om de uitdagingen van morgen en overmorgen het hoofd te bieden. Talent is een mix van kwaliteiten die zit in hart, hoofd en handen. 

 

Het Twents ondernemerschap toont aanpassingsvermogen, integere mensen opererend vanuit een moreel kompas en modern vakmanschap, talent dat niet focust op resultaat, maar op waarde. Uniek talent als kansrijk ambacht met expertise op deze vlakken, op elk niveau, als rentmeester voor de toekomst.

 

Dag in dag uit houden wetenschappers, studenten, bedrijven en organisaties in Twente zich bezig met oplossingen voor de meest uiteenlopende problemen. Twente heeft dat talent om te beseffen wat nodig is voor de toekomst. En dat is naast innoveren, het leefklimaat doorontwikkelen en talent behouden. Zo stimuleren we economische vooruitgang en creëren we kansen. De economie moet de mens dienen, en niet andersom. Dát is nu; vandaag werken aan een betere wereld. 

 

Twentse traditie

De Rode Loper is dé nieuwjaarsbijeenkomst van en voor ondernemend Twente. Tijdens de Rode Loper word je meegenomen in verhalen van Twentse ondernemers die met hun eigen unieke talent de wereld van nu voor de toekomst van morgen een stukje beter maken. Ondernemers worden aan het begin van het nieuwe jaar geïnspireerd én geïnformeerd. Tijdens de Rode Loper worden relevante en actuele ontwikkelingen voor ondernemers geschetst. Het is een avondvullend programma waar Twente in het middelpunt van de wereld wordt geplaatst.

 

Dromen met een missie

Achter het succes van de vele Twentse bedrijven die impact creëren, gaan dromen schuil van inspirerende ondernemers! Leiders met een missie die slimme oplossingen ontwikkelen voor grote en kleine maatschappelijke uitdagingen. Bedrijven die zich continue aanpassen en producten voor de wereld van morgen ontwikkelen. Ondernemerschap in zijn puurste vorm dus!!

 

Maar hoe doen ze dat? Waar beginnen ze? Wat hebben ze voor ogen? Hoe passen ze zich aan? Hoe vind je jezelf steeds opnieuw uit? Tijdens de Groene Loper word je meegenomen in verhalen van Twentse ondernemers waarin de wereld van morgen centraal staat.

 

Twentse dromen en ambities

De Groene Loper is het initiatief van de samenwerkende Twentse netwerkorganisaties. Zoals de Rode Loper dé nieuwjaarborrel is waar alle ondernemers in Twente elkaar ontmoeten en waarbij teruggeblikt wordt op opvallende prestaties, is de Groene Loper dé zomerbarbecue waar Twentse ondernemers elkaar vinden en inspireren door het delen van dromen en ambities.

 

Eerste gezamenlijke BBQ

Aansluitend op deze inspirerende verhalen is er volop gelegenheid om te netwerken tijdens de BBQ. Samen saucijzen, garnalen spiesjes of vegetarische burgers eten. Praten over kansen, nadenken over innovatieve mogelijkheden en je voorstellen hoe het ook zou kunnen. Wij dagen jullie uit om uit jullie comfortzone te stappen.

 

Samenwerkende Twentse netwerkorganisaties

 

 

Details

 

Donderdag 27 juni 2019
Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8 
7478 AG Diepenheim

 

Houd de komende maanden twente.com/groeneloper en onze social media in de gaten voor updates en informatie over het definitieve programma van de Groene Loper 2019. 

 

Dresscode: BEACH FORMAL

Rode Loper 2020

Ondernemers, onderzoekers en uitvinders maar bovenal talenten: de minds of tomorrow. Wat willen jullie betekenen voor de wereld? Het rentmeesterschap zit in ons Twentse DNA. Als we zorgen voor onze omgeving, op onze eigen schaal, hebben we al veel quickwins. Als we oplossingen ontwikkelen voor wereldwijde vraagstukken dragen we bij aan de toekomst van onze aarde. Kortom, de wereld vraagt om Ondernemend Twente. Met de Rode Loper zetten we aan het begin van het nieuwe jaar ondernemers in Twente ‘aan’ voor de toekomst.

Was jij erbij op 6 januari? Was je één van de bijna 900 ondernemers in Hangar 11? Samen hebben wij een inspirerend programma beleefd van ondernemers, door ondernemers in Twente. En met toevoegingen van inspirerende sprekers over de toekomst van morgen. Ga naar deze pagina voor een uitgebreide impressie van de Rode Loper 2020 in woord en beeld.

Partners

Lees meer over #duurzaam