Imagine the future

Dromen met een missie

Achter het succes van de vele Twentse bedrijven die impact creëren, gaan dromen schuil van inspirerende ondernemers! Leiders met een missie die slimme oplossingen ontwikkelen voor grote en kleine maatschappelijke uitdagingen. Bedrijven die zich continu aanpassen en producten voor de wereld van morgen ontwikkelen. Ondernemerschap in zijn puurste vorm dus!!

 

Maar hoe doen ze dat? Waar beginnen ze? Wat hebben ze voor ogen? Hoe passen ze zich aan? Hoe vind je jezelf steeds opnieuw uit? Het zijn die dromen die centraal staan tijdens de Groene Loper. Inspirerende ondernemers die aan het roer staan van typisch Twentse bedrijven zullen op het podium hún dromen met jullie delen. Je krijgt een uniek kijkje in hoe zij de toekomst van onze wereld voor zich zien.

 

Twentse dromen en ambities

De Groene Loper is het initiatief van Ondernemend Twente, de samenwerkende Twentse netwerkorganisaties. Zoals de Rode Loper dé nieuwjaarborrel is waar alle ondernemers in Twente elkaar ontmoeten en waarbij teruggeblikt wordt op opvallende prestaties, is de Groene Loper dé zomerbarbecue waar Twentse ondernemers elkaar vinden en inspireren door het delen van dromen en ambities.

 

Vanwege het coronavirus is het helaas nog niet duidelijk wanneer de Groene Loper zal plaatsvinden. Wanneer er meer informatie bekend is zal dit zo snel mogelijk gecommuniceerd worden. 

 

 

Word onderdeel van die nieuwe wereld, durf te dromen! 

 

Details

Vanwege het coronavirus kunnen is de datum van de Groene Loper nog niet bekend. 

Blijf twente.com/groeneloper en de social media van Twente.com in de gaten voor updates en informatie. 

Durf te dromen en jaag ambities na

Lees hier meer over de Twentse ondernemers en hun organisatie die tijdens de Groene Loper 2019 hun dromen en ambities deelden.

Lees meer over #duurzaam