Pioniers van de nieuwe generatie

Hieroo Twente is in november 2018 van start gegaan. Wat begon met een ambassadeur en nog geen kantoor, is nu drie man sterk en gevestigd in the Cee Spot in Enschede. Hieroo is een organisatieadviesbureau dat jong talent inzet met de focus ‘lokaal voor lokaal’. Twente is de tweede regio waar een ¨hub¨ is gestart. Maar waarom Twente? 

Lees hieronder het hele artikel
 

In het kort

  • Hieroo ontwikkelt en professionaliseert jong talent, verbetert organisaties en realiseert maatschappelijke innovaties. 
  • Hieroo nodigt ondernemend Twente uit om te brainstormen over mogelijke onderwerpen voor haar sociale innovatie. 
"Impact starts with ... Twente"

Waarom pionieren in Twente? Door haar innovatieve en ondernemende karakter maar ook om de no-nonsense mentaliteit en noaberschap. Twentse bedrijven en instellingen laten dagelijks zien dat ze in staat zijn vernieuwende uitkomsten voor werelduitdagingen te bieden. De ontwikkelingen in Twente bieden veel mogelijkheden, zoals de groei in werkgelegenheid en startups. Hieroo is zo'n startup en speelt in op de toenemende behoefte naar Talent in Twente en streeft met zijn Talenten naar kennisbehoud in Twente. De Talenten van Hieroo denken samen met partners en opdrachtgevers in Twente na over de maatschappelijke agenda en dragen bij aan een nog beter Twente van morgen. Op die manier kenmerkt Hieroo zich als de pioniers van de nieuwe generatie! In een netwerk van partners maken ze de vijver groot en werken aan global goal 17: partnerschap voor (duurzame) doelstellingen

Wat is Hieroo Twente?

Even voorstellen… Hieroo Twente is een social enterprise en dochteronderneming van organisatieadviesbureau SeederDeBoer. SeederDeBoer is naast moeder ook de logische professionele partner voor Hieroo. Hieroo en SeederDeBoer nemen lokaal een leidende positie in door het ontwikkelen en professionaliseren van jong talent, het verbeteren van organisaties en het realiseren van innovaties in ketens en maatschappelijke contexten. Het is de missie van SeederDeBoer om bij te dragen aan een betere wereld. Hieroo Twente brengt deze missie lokaal in de praktijk en werkt aan een nog beter Twente van morgen. 

Talenten aan het woord

Hieroo Twente is de eerste stap voor organisaties om jong talent te binden aan Twente. Gedurende twee jaar zijn de talenten van Hieroo breed inzetbaar binnen organisaties. Bijvoorbeeld als projectleider, ondersteuning programmamanager of ondersteuner van directies en managementteams. Tijdens hun dienstverband volgen zij een opleidingsprogramma omtrent organisatie- en veranderkunde.

 

Talent Sanne (MSc Gezondheidswetenschappen) over werken bij Hieroo Twente: ¨Het is een start-up en dat betekent veel ruimte voor eigen inbreng maar vraagt ook om flexibiliteit, daar zag ik meteen een uitdaging in! Het is nog spannend hoe Hieroo in Twente gaat landen, bij welke opdrachtgever we allemaal terecht komen en welke successen we mogen gaan vieren! Ik kijk in ieder geval uit naar mijn tijd bij Hieroo en heb de goede energie om er alles uit te halen wat er in zit!¨. Eén van de dingen die Talent Danielle (MSc Communicatiewetenschappen) aansprak om voor Hieroo aan de slag te gaan, is het maatschappelijke aspect: ¨Ik denk dat ik, en mijn generatie, het heel belangrijk vindt om wat terug te doen voor Twente, mee te helpen de global goals lokaal te verwezenlijken. Hieroo Twente geeft hier naar mijn mening de handvatten voor¨. 

Realiseren van maatschappelijke innovatie

In Twente ontwikkelen ondernemers, studenten en engineers elke dag nieuwe toepassingen en initiatieven, waarmee wordt bijgedragen aan het behalen van de Global Goals. De toekomst is aan ‘innovaties met een missie’: slimme oplossingen voor wereldwijde uitdagingen op gebieden als volhoudbaarheid, inclusiviteit en circulariteit. Dit komt ook tot uiting in het C²-lab. In de Community Challenge (C²-lab) van Hieroo Twente staat een beter Twente centraal. Ieder jaar werken alle talenten van Hieroo, naast hun reguliere opdracht, aan het realiseren van een sociale innovatie. De onderwerpen voor innovatie in het C²-lab worden bepaald door de opdrachtgevers, onze talenten en de maatschappelijke agenda van Twente. 

 

Voel jij je, als Twentse ondernemer, gemeente of organisatie, door dit concept aangesproken dan roept Hieroo Twente jou op om samen te sparren over het onderwerp voor onze sociale innovatie. Zo werkt een Twentse community samen aan global goal 17: partnerschap voor (duurzame) doelstellingen. 

Wij zijn Hieroo: pioniers van de nieuwe generatie!

Wij verjongen, vernieuwen en versterken organisaties. Bij Hieroo staat ‘lokaal voor lokaal’ centraal. We werken vanuit vier diensten: Hieroo TalentJoint Traineeship,  Talent Circles en het C²-lab. Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met Hieroo.

Datum: 25 februari 2019
Bron tekst: Hieroo
Auteur: Hieroo
Beeld / video: Hieroo

Lees meer over #zakelijke dienstverlening

#creatievetechnologie

Doorontwikkeling AR en VR

#ondernemen

Betekenisvol ondernemen

#economie

TRIMM wederom in de absolute top van full-service digital agencies van Nederland

#zakelijke dienstverlening

Pioniers van de nieuwe generatie

#zakelijke dienstverlening

Stimmt: ‘Kloppende techniek en kick ass design’

#earth is calling #ondernemen #economie

Earth is calling... Eshuis Accountants en Adviseurs

#earth is calling #milieu #duurzaam

Earth is calling... SKO

#informatietechnologie

Twentse winnaar bij Health Innovation Challenge

#zakelijke dienstverlening

Twents familiebedrijf ADG dienstengroep neemt In Person over

#zakelijke dienstverlening

Twents proptechbedrijf SKEPP maakt internationale ambitie waar

#duurzaam

Social Impact Day Twente

#ondernemen

Benut marktkansen met 'Wordlenig'