single.php

Categorieën

Doelgroep
Thema's
Verborgen Twenty Twente categorie
Naar thema overzicht

KIVI Innovation Drinks: Health Care

shutterstock_131746163

Hoe kun je de processen in de gezondheidszorg verbeteren en optimaliseren? Kom op 2 maart naar de KIVI Innovation Drinks ‘operations management in healthcare’! Tijdens deze editie, die in het teken staat van operations management in de gezondheidszorg, delen Erwin Hans en Rob Vromans hun ervaringen met jou.  

Erwin Hans is hoogleraar aan de Universiteit Twente op het gebied van operations management in de gezondheidszorg. Hij is een van de oprichters van het Center for Healtcare Operations Improvement and Research (CHOIR) van de Universiteit Twente. CHOIR heeft als missie om organisaties in de gezondheidszorg te helpen om de efficiëntie, kwaliteit van de zorg en arbeid te verbeteren door middel van het herinrichten en optimaliseren van processen.

Rob Vromans is werkzaam bij Rhythm als zorglogistiek adviseur en health care logistics consultant. Rhythm is een startup, gericht op het adviseren van de gezondheidsindustrie door middel van business analyses en optimalisatie. Rhythm is geworteld in, en biedt toegang tot, de laatste onderzoeken en innovaties voor optimalisatie van de gezondheidszorg. De high-end zakelijke analyses en optimalisaties helpen organisaties in de gezondheidszorg om de kwaliteit van dienstverlening, operational excellence en strategische besluitvorming op een duurzame manier te versterken.

Ben jij nieuwsgierig naar het verbeteren en optimaliseren van processen in de gezondheidszorg en wil jij je professionele netwerk uitbreiden? Kom dan naar de KIVI Innovation Drink Twente! Toegang en drankjes zijn gratis. Bekijk hier het programma en schrijf je in!

Datum: donderdag 2 maart, van 16.30 tot 19.00 uur. Locatie: The Gallery (UT) Hengelosestraat 500, 7521 AN Enschede.