VIRO

The performance of technology

De toekomst vormgeven. Dat ziet VIRO als de belangrijkste taak en uitdaging van de moderne technologie. VIRO gelooft dat technologische innovatie het succes van de industrie bepaalt. Met de juiste mix van mensen en expertises helpt zij haar klanten bij de ontwikkeling en optimalisatie van hun producten en processen.

Continue reading below
 
logo VIRO
Multidisciplinair ingenieursbureau

VIRO is een internationaal ingenieursbureau gespecialiseerd in projectmanagement en engineering. Klanten benaderen VIRO voor uitdagende industriële engineeringsprojecten. Vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk werken 700 medewerkers wereldwijd voor opdrachtgevers in de aerospace, attractiebouw, automotive, energie, food, industriële & utiliteitsbouw, machinebouw, maritieme sector, procesindustrie en semiconductor industrie. 

Helpen beter te presteren

VIRO helpt haar industriële klanten al meer dan 50 jaar bij het realiseren van hun projecten en dromen. Zowel binnen VIRO als intern bij de klant, kijken engineers van VIRO met een frisse blik naar de projecten. Of het nu gaat om bestaande of nieuwe producten, machines, voertuigen, productielijnen of plants, kleinbedrijf of multinational, ze adviseren en begeleiden graag op maat.

The performance of technology

Samen met de klant bekijken ze hoe het beter, efficiënter en anders kan. Out of the box, maar goed doordacht met als doel de ambities van de klant te verwezenlijken. Inspirerend, uitdagend en betrokken.

Contactinformatie

VIRO
Hazenweg 41
7556BM HENGELO
+31 (0)74 8504 000