ROSEN Group

Integriteitsbeheer in optima forma

Nauwkeurige inspectiegegevens uit de procesketen zijn de sleutel tot inherente integriteit van industriële activa. ROSEN Group uit ondernemend Oldenzaal in Twente wisselt kennis uit voor het beheren van de integriteit van materialen, machines en meer. Daartoe biedt het bedrijf hoogwaardige oplossingen op basis van geavanceerde technologieën en technieken. De klanten waarvoor de onderneming wereldwijd actief is, zijn afkomstig uit de olie- en gasindustrie, de procesindustrie, mijnbouw, maakindustrie en de transportsector.  

Continue reading below
 
logo ROSEN Group

Contactinformatie

ROSEN Group
Zutphenstraat 15
7575 EJ Oldenzaal
+31 (0)541 671 000

De topexperts van ROSEN Group ontwikkelen voor klanten strategieën en tactieken voor innovatief integriteitsbeheer van bedrijfsmiddelen die in de ontwerpfase verkeren. Daarnaast worden ook bestaande bedrijfsmiddelen van klanten op integriteit beoordeeld om optimale capaciteitslevering te verzekeren of om de operationele levensduur te verlengen. Door faciliteiten te inspecteren helpt de onderneming voorkomen dat lekkages plaatsvinden in pijpleidingen en tanks van klanten.

Dienstverlening

Het portfolio aan diensten van ROSEN Group omvat inspectie, integriteitsmanagement, onderzoek en ontwikkeling. Deze dienstverlening betreft onder meer oplossingen voor inspecties, schoonmaak, integriteitstesten. Producten variëren van geautomatiseerde inspectiesystemen en instrumenten tot coatings en intelligente plasticsystemen. Met hoogtechnologische kennis voegen de ingenieurs van ROSEN Group waarde toe aan de activiteiten van klanten, juist door met geavanceerde oplossingen de investeringen van klanten te beschermen en het operationele vermogen te verlengen. 

Duurzaam handelen

De bedrijfsfilosofie van ROSEN Group is gebaseerd op ethisch gedrag, bescherming van mens en milieu en duurzaamheid voor een volhoudbare toekomst. In de bedrijfsprocessen worden de principes van reduceren, hergebruiken en recyclen toegepast. De procedures en het beleid voor milieubescherming bestrijken alle aspecten van de onderneming en worden wereldwijd toegepast waar het actief is. 

Werken bij ROSEN Europe

Erkend leerbedrijf

Wil jij stage lopen bij een erkend leerbedrijf? ROSEN Europe biedt stageplaatsen aan voor technische studenten, waaronder ingenieurs voor engineeringtechnici en mechatronica. Meld je aan, breidt je kennis uit en leer van gekwalificeerde trainers in een innovatieve omgeving. 

 

Health & Safety

Naast de technische innovaties die de werknemers van ROSEN Group dagelijks ontwikkelen en verbeteren, staat ook de gezondheid van hun werknemers voorop: health & safety is binnen ROSEN Group erg belangrijk. Zo deden onlangs nog een groot aantal werknemers mee aan de Enschede Marathon en nemen zij in augustus weer deel aan de 'Fiets naar je Werk Dag'.

 

Benieuwd naar de openstaande vacatures bij ROSEN Group? Bekijk ze hier