Mekufa BV

Sinds 1953 is Mekufa uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van epoxyhars isolatoren en onderdelen voor de hoogspanningsindustrie. Producten worden op maat gemaakt of uit voorraad geleverd aan klanten over de hele wereld. Met eigen productie- en testfaciliteiten, logistiek centrum, magazijn en jarenlange knowhow is Mekufa in staat om betrouwbaarheid en continuïteit te leveren door middel van full-service oplossingen.

Continue reading below
 
logo Mekufa BV
Hoe we werken

Maak het slim, hou het simpel! Bij de ontwikkeling van onze producten streven we niet naar het technisch meest geavanceerde product, maar naar één van de hoogste kwaliteit. In onze visie is de sleutel daartoe enerzijds eenvoud in ontwerp en techniek, en anderzijds 100% betrouwbaarheid. Voor elk project zorgen we voor een optimale combinatie van de juiste technologie en menselijke kennis, ondersteund door het meest efficiënte en effectieve werkproces. Onze continue optimaliseringscirkel stelt ons in staat om flexibel, effectief en concurrerend te blijven en kwaliteit in de breedste zin van het woord te leveren.

 

Wij bieden de complete leveringsoplossing. Het werken met de ontwerpen van de klant, het produceren van gereedschap en het produceren van componenten volgens de hoogst mogelijke normen. Met een eigen laboratorium, magazijn en logistieke afdeling zijn we in staat om snel en accuraat te reageren op de behoeften van de klant.