Jonge Poerink

In tal van sectoren en industrieën laat Jonge Poerink uit ondernemend Borne in Twente de productie, assemblage, afwerking, assemblage en verpakking op rolletjes lopen: in de voedings- en drankenindustrie, de grafische sector, de verpakkingsindustrie, de logistieke dienstverlening en postverwerking tot en met de bagage-afhandeling op luchthavens.

Continue reading below
 
logo Jonge Poerink
Hoogwaardige en duurzame transportbanden

Jonge Poerink heeft een grote reputatie op het gebied van transportbanden. Het bedrijf ontwikkelt en bouwt deze logistieke machines in alle soorten en maten. Horizontaal, verticaal, spiraalvormig, boven elkaar, naast elkaar en met zo veel bochten als nodig zijn. Deze worden geleverd als standaardoplossing of als maatwerk op basis van modules. 

Nieuwe standaarden door innovaties

Met technologische en productinnovaties zet het familiebedrijf voortdurend nieuwe standaarden. Nog minder bandwrijving, zodat het energieverbruik wordt teruggebracht. Nog inventievere spiraaltorens waar delicate producten zoals gebakjes even ongedeerd uit komen als ze erin zijn gegaan. Bochtconstructies waarbij snelheid, veiligheid en efficiency niets hoeven in te boeten. Ook buiten Nederland weten ondernemers het vakmanschap en het innovatieve vermogen van Jonge Poerink te waarderen. Het bedrijf heeft vertegenwoordigingen in Duitsland, Italië en Israël.

Contactinformatie

Jonge Poerink Conveyors
Industriestraat 6B
7622 AV Borne
+31 (0)74 255 7430