Impulse Info Systems

Impulse Info Systems uit ondernemend Oldenzaal in Twente, wil met technologische innovaties de zorg voor cliënten en hulpverleners helpen ondersteunen, vereenvoudigen en verbeteren. Het bedrijf levert waardevolle IT-oplossingen voor de geestelijke gezondheidszorg, een sector die behandeling, begeleiding, verzorging en preventie biedt aan mensen met psychische problemen.

Continue reading below
 
logo Impulse Info Systems

Contactinformatie

Impulse Info Systems
Enschedesestraat 4
7575AB OLDENZAAL
+31 (0)88 055 0660
Werken bij Impulse Info Systems

Met meer dan 100 collega’s wordt met passie gewerkt aan de bedrijfsdoelstellingen. De sfeer is informeel. Er is ruimte om zakelijk maar ook sportief te sparren tijdens bijvoorbeeld een potje tafelvoetbal. Je kunt flexwerken zodat je privé en werk prima in balans kunt houden. Daarnaast krijg je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Volg opleidingen, trainingen seminars kortom alles wat je nodig hebt om je ambities in je vak waar te maken! Bekijk de volgende vacatures: 

 

Gezondheidszorg optimaliseren met IT-innovaties

Als dienstverlener behoort Impulse Info Systems tot één van de grootste leveranciers van zorgapplicaties in de geestelijke gezondheidszorg. In de verslavingszorg is de onderneming marktleider.

Elektronisch patiƫntendossier

Het geavanceerde zorginformatiesysteem USER van Impulse Info Systems biedt zorginstellingen in heel Nederland gemak, tijd en inzicht in bedrijfsprocessen. Het is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar EPD voor de geestelijke gezondheidszorg, dat in de dagelijkse praktijk prettig blijkt om mee te werken en makkelijk in het gebruik. Zo houdt een zorgverlener meer tijd over voor het daadwerkelijke contact met de patiënt.

Zinvolle innovaties

De doelstelling van Impulse Info Systems is om in 2022 voor 40.000 hulpverleners en 200.000 cliënten de zorg te hebben geoptimaliseerd met zinvolle innovaties. Daartoe wordt binnen het bedrijf zowel het talent als de passie van medewerkers dusdanig ingezet dat de prettige werkomgeving als vruchtbare randvoorwaarde dient voor een productieve sfeer vol ontzorgende innovaties.

Onmisbare schakel

‘Producten ontwikkelen kan alleen samen’, zo geldt de doelgerichte aanpak van Impulse Info Systems. Immers, iedere zorginstelling is expert op het eigen zorggebied, terwijl Impulse Info Systems dat is op technologisch en IT-gebied. Directe communicatie met klanten blijkt in de praktijk van dit bedrijf de onmisbare schakel binnen de ontwikkeling van de USER-oplossing. In diverse platformen deelt de dienstverlener met haar klanten de kennis en ervaringen voor optimalisatie en zinvolle – praktijkgerichte – innovaties.