FBK Businessclub

Passie voor ondernemerschap

De FBK Businessclub, voorheen bekend als de Business Club van 83, uit ondernemend Hengelo in Twente, bestaat uit een breed scala aan Twentse bedrijven. Zo vormt deze businessclub een mix van grote, middelgrote en kleine ondernemingen en organisaties actief in de industrie, dienstverlening en non-profitsector. Voor de FBK Businessclub is zakelijk succes steeds het resultaat van de waarde die bedrijven en organisaties voor klanten realiseren. En daarmee voor elkaar.

Continue reading below
 
logo FBK Businessclub

Contactgegevens

Welbergweg 92
7556 PE Hengelo
+31 (0)6 39 45 45 50

Naast de financiële ondersteuning van de FBK-Games, biedt de FBK Businessclub een platform voor onderlinge business-to-business contacten en met andere organisaties en businessclubs in en buiten Twente. De signatuur van de deelnemers is divers, met bedrijven en organisaties uit de vastgoedsector, de maakindustrie, de zorg, dienstverlening, hospitality, non-profit en overheden.

Betekenisvol voor de samenleving

Als founder ontleent de FBK Businessclub het bestaansrecht aan de FBK Games met de FBK Challenge, de jaarlijkse internationale atletiekwedstrijd met bijbehorend voorprogramma, dat wordt gehouden in het FBK Stadion in Hengelo. Naast het jaarlijks bijwonen van deze FBK Games, organiseert de businessclub een maandelijks programma met activiteiten voor tal van gerenommeerde bedrijven en relevante, maatschappelijke organisaties die onlosmakelijk zijn verbonden met de Twentse samenleving.

Relaties bouwen en zaken doen

Voor de FBK Businessclub gaat het tijdens interactieve bijeenkomsten om de ontmoeting met de mens achter de ondernemer of bestuurder. Zo vormt het een hecht netwerk van grote en kleine ondernemers. Niet de bedrijfsomvang maar de drijfveer van de ondernemer of bestuurder is wat onderling bindt. Voor een combinatie van persoonlijke ontmoetingen en zakelijke kansen zijn ook de levenspartners welkom bij deze businessclub. Dit vergroot de loyaliteit en onderlinge binding nog meer. Het maakt de saamhorigheid binnen de FBK Businessclub groot. Elkaar kennen en wederzijds zaken gunnen blijkt een belangrijk goed.

Netwerkpartners

Samen met andere netwerkorganisaties werkt de FBK Businessclub aan een volhoudbare toekomst, zoals met Industriële Kring Twente (IKT) in Hengelo.

Het doel van FBK Businessclub

Voor bedrijven, dienstverlening en non-profitsector. Het doe is om een financiële basis te scheppen voor de organisatie van atletiekevenement de FBK-Games en daarnaast het verbeteren van de zakenactiviteiten tussen de leden.