Climber Benelux

Beslissingen nemen op grond van een stevig onderbouwd fundament. Op feiten gebaseerde informatie om slimmer te kunnen werken. Dat is de business intelligence (BI) die Climber uit Hengelo als BI-expert levert. Zo kunnen ondernemingen zakelijk voordeel behalen. Gegevens beschikbaar stellen in één systeem, uniforme definitiehantering én samenwerken aan dezelfde key performance indicators (KPI’s) vormen de basis voor objectiviteit, transparantie en nieuwsgierigheid. Met name voor innovaties.

Continue reading below
 
logo Climber Benelux

Contactinformatie

Climber Benelux
Expolaan 50
7556 BE Hengelo
+31 (0)85 773 10 02
Zakelijke intelligentie voor betere oplossingen

Iedere onderneming moet dagelijks kunnen vertrouwen op correcte informatie. De huidige data-explosie verlangt nog meer vertrouwen in data. Een rijke informatiebron moet het fundament zijn van zakelijke beslissingen. Zo kunnen nieuwe zakelijke kansen worden ontdekt en innovatieve producten en diensten worden gelanceerd.

 

Bedrijven ervaren meer en meer de huidige ‘verandering van tijdperk’. Het ‘internet of everything’ biedt volop kansen. Om het bestaansrecht te borgen voor een houdbare toekomst, is het zichtbaar en tastbaar maken van informatie en kennis cruciaal. Daarmee kan informatie te allen tijd worden verkend en geanalyseerd, wanneer en waar de klant wil.

Data mixen, integreren en vertalen

Data zijn het nieuwe goud. Als informatiebronnen vakkundig worden gemixt, geïntegreerd én vertaald naar datavisualisatie, dan kunnen bedrijven – veel beter – gaan sturen op de prestaties van de totale organisatie. Climber stelt zich steeds als pragmatisch partner op en helpt klanten aan zakelijke intelligentie voor betere zakelijke beslissingen. Datagedreven organisaties kijken voortdurend naar feiten als basis voor het ontwikkelen van activiteiten, zoals producten en diensten.

 

Dat is wel een proces van lange adem dat begint bij de gebruikers. Zij vormen het fundament, want de interactie tussen mensen, processen, systemen en data vormt voor Climber het uitgangspunt om de totale, geïntegreerde BI-oplossing verder te optimaliseren. Daarbij geeft kwaliteit een directe boost aan het vertrouwen dat medewerkers in de gegevens krijgen, hebben en houden. Tegelijkertijd verhoogt het de interne betrokkenheid. Met als resultaat: maximale klantgedrevenheid.