Braakhuis Metaaltechnologie

Braakhuis Metaaltechniek uit ondernemend Borne in Twente koppelt kennis van de modernste technologieën aan diepgaand inzicht in markten. Zo werkt men pro-actief aan oplossingen en totaalconcepten waarmee klanten vooruit kunnen. Daarbij investeert het bedrijf continu in machines en faciliteiten, zoals robotisering, én in de kennis van zijn medewerkers.

Continue reading below
 
logo Braakhuis Metaaltechnologie
Kennis van technologie├źn en inzicht in markten

Van modules tot en met complete machines. Daartoe ontwikkelt, ontwerpt en produceert Braakhuis Metaaltechniek fijnmechanische onderdelen. Ook heeft het bedrijf een naam als producent van buisvormige producten (tubes) in werkelijk elke gewenste vorm en eventueel in combinatie met bijvoorbeeld ventielblokken. Verder ontwerpt en fabriceert de onderneming speciale gereedschappen: matrijzen voor kunststof, rubber vormdelen en voor ferro- en non-ferro-producten.

 

Braakhuis Metaaltechniek is een veelzijdig bedrijf dat al meer dan veertig jaar succesvol aan de weg timmert. De sleutel tot dat succes bestaat uit vakmanschap, up-to-date faciliteiten en medewerkers die actief met klanten meedenken.

Contactinformatie

Braakhuis Borne Bedrijven
Gildestraat 22
7622 AC Borne
+31(0)74 266 66 63