grid.php

DISCLAIMER Twente.com

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website Twente.comvan de stichting Twente Branding te Enschede.

Door Twente.com te bezoeken en de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je je akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Onze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat informatie die op de website wordt gepubliceerd onverhoopt onvolledig en/of toch onjuist is.

Stichting Twente Branding is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de op onze website Twente.comaangeboden informatie.

Aan de inhoud van Twente.com kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Alle afbeeldingen en logo’s op onze website zijn – voor zover ons bekend –auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

De stichting heeft het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via onze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, is gewijzigd.

Mocht je vragen of opmerkingen omtrent deze disclaimer hebben, neem dan contact met ons op via Twente.com.