Doe hier je aanvraag

Vanaf 1 september 2020 om 09.00 uur kun je een aanvraag doen. Bereid je aanvraag goed voor door de informatie op deze site te lezen, zodat je weet waar je aan moet voldoen.
De aanvragen worden op datum en tijd van binnenkomst behandeld, bekeken en beoordeeld.


Klik op het type broedplaats waarvoor je een aanvraag wilt doen. Dan krijg je de complete regeling voor dat type broedplaats te zien.

 

Vraag aan voor Broedplaats van onderop
Dit is een fysieke verzamelplek waar ondernemende talentvolle mensen uit de creatieve industrie samenkomen of een werkruimte hebben. Denk aan kunstenaars, game developers, VJ's, vormgevers. Ze komen samen op een plek voor creatieve, experimentele initiatieven, voor bundeling van krachten, kruisbestuivingen en nieuwe concepten. Zo’n broedplaats ontstaat ‘van onderop’.


Vraag aan voor Project met een innovatief karakter
Dit is een innovatief project, gestart door ‘gevestigde’ Twentse ondernemers in samenwerking met creatieve en technologische talenten. Waarbij de innovatiekracht en kennis in de regio verder groeit.


Vraag aan voor Nieuwe culturele initiatieven
Dit zijn programma’s of culturele initiatieven zoals workshops, maakplaatsen en ‘woonkamers’ die technologie en kunst koppelen. Bijvoorbeeld in kulturhusen en bibliotheken. Belangrijk: het is voor een breed publiek, dus toegankelijk en laagdrempelig.

Bezoek de Creatieve Broedplaatsen socials!

 

      

 

Deze website is onderdeel van Twente.com. Klik hieronder op de # voor interessante artikelen over diverse onderwerpen en check ook de socials van twente.com.